010-4090504
Email Icon

ATIV SMART PC PRO Notebook Intel Ci5 XE700T1C-H01NL

Dagelijkse werkzaamheden, zelfs onderweg met de Ativ Smart PC Pro

Samsung’s revolutionaire Ativ Smart PC Pro, beleef de vrijheid van een tablet met de kracht van een pc.

De professionele keuze

Als u op zoek bent naar een echt sterk werkpaard, biedt de Samsung Ativ Smart PC Pro u alles wat u nodig heeft. Met de nieuwste generatie Intel® Core™ i5 processor kunt u sneller surfen op internet, veel taken gelijktijdig uitvoeren en muziek of video omzetten, en kunt u met gemak de meest veeleisende toepassingen uitvoeren.

Doe alles – van creatie tot consumptie

Een revolutionair omwisselbaar ontwerp verenigt de kracht van een notebook met het gemak van een tablet dat is de Ativ Smart PC Pro. U kunt dus genieten van de uitstekende mobiliteit en het gemak voor onmiddellijk gebruik onderweg, inclusief surfen op internet, communicatie, video en gaming. Maar voeg daar een normaal toetsenbord en touchpad aan toe en u beschikt over de krachtige prestaties, compatibiliteit en creatieve mogelijkheden van een notebook.

Gewoon schrijven en gaan!
Schrijven op de ATIV SMART PC PRO
De S Pen zorgt dat het echte gevoel van schrijven en tekenen in de wereld van computers geïntroduceerd wordt. Gemaakt door de befaamde technologieleider Wacom, levert zijn drukgevoeligheid van 1024 de nauwkeurigheid die voor professionele ontwerpers de standaard is, waardoor het net lijkt alsof u een gewone pen of gewoon potlood gebruikt. Voor maximaal comfort en gemak heeft hij een identieke grootte en past hij naadloos in de behuizing.

Mis niets
ATIV SMART PC PRO S NOTE
Met S Note kunt u op eenvoudige manier notities maken, tekenen en gegevens bijwerken tijdens het lopen en staan. De diverse manieren om gegevens in te voeren (intikken, schrijven en handschriftherkenning) maken deze notebook gebruiksvriendelijk en intuïtief en de meest geavanceerde toepassing voor het maken van notities ter ondersteuning van de S-pen. Bovendien heeft u de keuze uit sjablonen om u te helpen snel verschillende documenten en tekeningen te maken.

De makkelijke manier om alles onder controle te houden

Een geavanceerde mogelijkheid voor het 10-vingersysteem zorgt voor een technologische voorsprong in interactiviteit, door het traditionele 2-vingersysteem te overtreffen met het gebruik van alle 10 de vingers. De verbeterde gevoeligheid betekent dat u met het volste gemak kunt dichtknijpen om te zoomen, afbeeldingen te draaien, en door pagina’s te scrollen en genieten van alle mogelijkheden van de nieuwste toepassingen voor entertainment.

Zie het grotere beeld van de Ativ Smart PC Pro

S Camera gebruikt de volledige kracht van zijn 5 megapixel webcamera aan de achterkant bij het maken van foto’s of video’s. Een van zijn speciale functies is een dubbele camera die opnames aan zowel de voor- als achterkant kan maken. S Camera ondersteunt ook het vooraf bewerken van beeldopnames om te voorkomen dat u dat voor elke beeldopname achteraf nog moet doen.

Overal gegevens delen & afspelen
Ativ Smart PC Pro AllShare Play
Met AllShare Play kunt u uw foto’s, muziek, video’s, documenten en bestanden uiterste eenvoudig openen en delen. AllShare Play biedt u de mogelijkheid om uw gegevens via een draadloze verbinding te openen, af te spelen en van het ene naar het andere apparaat, opslagservice of internetservice te verplaatsen, zodat u dus nooit een tekort aan opslagruimte heeft. Kabels en USB-schijven behoren hiermee bovendien tot het verleden en u heeft overal en altijd draadloos de beschikking over uw gegevens.

Boek meer resultaat met Windows 8 PRO op de Ativ Smart PC Pro
Ativ Smart PC Pro met windows 8
Met het besturingssysteem Windows® 8 PRO profiteert u van dezelfde hoge productiviteit en bekende omgeving als een normale pc. U kunt alle programma’s van Windows installeren en activeren, inclusief de programma’s die u al heeft, maar de prestaties optimaliseren met een keuze aan interfaces – zoals de klassieke desktop met een muis en een toetsenbord, of de eenvoudiger mogelijkheden van het scherm die gericht zijn op het aanraken van het scherm.

Samsung Windows 8 Apps
Samsung windows 8 apps op de Ativ Smart PC Pro
Haal het meeste uit uw Samsung pc met de compleet nieuwe Windows 8 Apps

Specificaties Ativ Smart PC Pro

Display
PanelLED TouchResolutie 1920 x 1080
Afmeting
Inchmaat11.6 Afmeting304 x 189.4 x 11.9Gewicht0.88
Signaal input/ouput
Wireless WAN :HSPA+, Open, Huawei MU733 Sensors: Ambient Light, Accelarometer, Compass, Gyro, GPS sensors Hardware Security: TPM ( Trusted Platform Module) Installed S/W S Note S Player S Gallery S Camera Power DVD SW Update Recovery Norton internet Security (60 days trial) Norton Online Backup ( 30 days trial)
Design
ColourBlack
Embedded PC
ProcessorIntel Core i5 Processor 3317U (1.70 GHz, 3MB L3 Cache)Operation SystemWindows 8 PRO (64-bit)Storage128GB Solid-state DriveMemory4GB DDR3 System Memoryat 1600MHz (on BD4GB)USBOn device1x USB 3.0 On keyboard 2x USB 2.0