010-4090504
Email Icon

ATIV SMART PC PRO Notebook Intel Atom XE500T1C-H02NL

De Ativ Smart PC,  beleef de vrijheid van een tablet met de kracht van een pc met Samsung’s revolutionaire Smart PC’s.

Onbeperkt creëren, zelfs onderweg

  • Productief en portable, zonder compromissen
  • Voorzien van volwaardige versie van Windows 8 PRO
  • Sneller en makkelijker ingeven met S-pen en S-note
  • Zuinig en efficiënt: ruim 10 uur presteren op een volle batterij

Doe alles – van creatie tot consumptie

Een revolutionair omwisselbaar ontwerp verenigt de kracht van een notebook met het gemak van een tablet. U kunt dus genieten van de uitstekende mobiliteit en het gemak voor onmiddellijk gebruik onderweg, inclusief surfen op internet, communicatie, video en gaming. Maar voeg daar een normaal toetsenbord en touchpad aan toe en u beschikt over de krachtige prestaties, compatibiliteit en creatieve mogelijkheden van een notebook.

Mis niets met de ATIV SMART PC
Ativ Smart PC S Note
Met S Note kunt u op eenvoudige manier notities maken, tekenen en gegevens bijwerken tijdens het lopen en staan. De diverse manieren om gegevens in te voeren (intikken, schrijven en handschriftherkenning) maken deze notebook gebruiksvriendelijk en intuïtief en de meest geavanceerde toepassing voor het maken van notities ter ondersteuning van de S-pen. Bovendien heeft u de keuze uit sjablonen om u te helpen snel verschillende documenten en tekeningen te maken.

Met de ATIV SMART PC kunt u nu overal gegevens delen & afspelen
Gegevens delen en afspelen met de ATIV SMART PC
Met AllShare Play op de Ativ Smart PC kunt u uw foto’s, muziek, video’s, documenten en bestanden uiterste eenvoudig openen en delen. AllShare Play biedt u de mogelijkheid om uw gegevens via een draadloze verbinding te openen, af te spelen en van het ene naar het andere apparaat, opslagservice of internetservice te verplaatsen, zodat u dus nooit een tekort aan opslagruimte heeft. Kabels en USB-schijven behoren hiermee bovendien tot het verleden en u heeft overal en altijd draadloos de beschikking over uw gegevens.

Boek meer resultaat met Windows 8 PRO
Windows 8 Pro op de ATIV SMART PC
Met het besturingssysteem Windows® 8 PRO op de Ativ Smart PC profiteert u van dezelfde hoge productiviteit en bekende omgeving als een normale pc. U kunt alle programma’s van Windows installeren en activeren, inclusief de programma’s die u al heeft, maar de prestaties optimaliseren met een keuze aan interfaces – zoals de klassieke desktop met een muis en een toetsenbord, of de eenvoudiger mogelijkheden van het scherm die gericht zijn op het aanraken van het scherm.

Een toetsenbord van normaal formaat en toetsenblok

Voorzien van een toetsenbord van normaal formaat en toetsenblok, dus er is geen compromis ten aanzien van prestaties of productiviteit – vooral tijdens het creëren van documenten met veel tekst. Evenals de eigenschappen van de normale “functie”, heeft het toetsenbord ook twee extra USB-2.0-aansluitingen, voor het aansluiten van nog meer externe apparatuur. En wanneer u mobieler wilt zijn, koppelt u gewoon alles los en gaat u op weg!

Specificaties van de Ativ Smart PC

Display
PanelLED TouchResolutie1366 x 768
Afmeting
Inchmaat11.6Afmeting 304 x 189 x 9.9 Gewicht0.75
Signaal input/ouput
Wireless WAN : HSPA+, EU, Open, Huawei MU733 Sensors: Ambient Light, Accelarometer, Compass, Gyro, GPS sensors Hardware Security: TPM (Trusted Platform Module) Installed S/W: S Note S Player S Gallery S Camera PowerDVD SW Update Recovery Norton Internet Security (60 days trial) Norton Online Backup (30 days Trial)
Design
ColourLight Blue metal
Embedded PC
ProcessorIntel ATOM Processor Z2760 (1.5GHz, 2 x 512KB)Operation SystemWindows 8 PRO (32-bit)Storage64GB e.MMC iNAND Embedded Flash DriveMemory2GB DDR2L System Memoryat 800MHz ( on BD 2GB)USBOn device: 1 x USB 2.0 On keyboard dock: 2x USB 2.0