010-4090504
Email Icon

Samsung ME55B, de allround professional

De Samsung ME (B) serie, een nieuwe ervaring op het gebied van Professionele LED displays
De Samsung LED ME32B, ME40B, ME46B en ME55B serie brengt u nieuwe ervaringen op het gebied van LED-professionele displays. Dit model is te verkrijgen in 32 inch (ME32B), 40 inch (ME40B), 46 inch (ME46B) en 55 inch (ME55B). Het slanke ontwerp is een echte eyecatcher voor uw klanten. Dit model is zeer licht in gewicht, waardoor de installatie van dit scherm eenvoudig is en u uw ruimte efficiënt kunt benutten. De verlaagde warmte afstoot zorgt voor een vermindering in energieverbruik. En door de verbetering van de beeldkwaliteit en de ingebouwde mediaplayer, die in staat is verschillende content af te spelen heeft u geen extra uitrusting nodig!

Slank ontwerp & makkelijk te installeren
Deze LFD ME serie heeft een slank ontwerp waardoor hij 77% minder diepte heeft in vergelijking met die van conventionele producten. Dit zorgt niet alleen voor minder ruimte verlies, maar draagt ook bij aan het lichte gewicht. Hierdoor wordt transport en installatie vergemakkelijkt. Een ander belangrijk designelement wat opmerkend is voor deze serie, is de smalle bezel ring. Hierdoor wordt er door uw publiek meer focus gelegd op uw content en is het beeldverlies tussen de schermen nihil.

Ingebouwde mediaplayer
De ME serie heeft een interne mediaplayer om uw zakelijke omgeving te vergroten zonder extra kosten. Zonder de behoeften van externe apparaten zoals set-back boxen of PC’s, sluit u eenvoudig uw USB-apparaat aan die uw gewenste content kan afspelen. Deze ingebouwde mediaplayer ondersteunt verschillende extensies, evenals vele video codecs. Met een 2,8 GB intern geheugen heeft u ook de mogelijkheid uw content te kopiëren naar het scherm.

MagicInfo™-software
Samsungs digital signage beschikt over twee types software: een WAN/LAN-gebaseerde voor lokale toegang en een internetgebaseerde die vanaf elke plek toegankelijk is. Met MagicInfo™ heeft u toegang tot uw server en LFD-monitoren over de hele wereld. Met deze geoptimaliseerde softwareoplossing van Samsung kunt u meerdere Samsung LFD-monitoren op afstand aansturen. Het aanmaken, uploaden en plannen van content en ook het controleren en aansturen van de LFD’s gaat gemakkelijker en sneller.

Energiezuinig
Door de versterking van de milieuvoorschriften in het beleid van Samsung, is de ME serie precies wat de markt nodig heeft! Samsung ondersteunt de groene beweging door het produceren van producten die kwik vrij, spray vrij en loodvrij zijn. Ook is het stroomverbruik sterk verminderd, wat resulteert in bijna 50% kostenbesparing, in vergelijking met conventionele producten.

Verbeterde leesbaarheid
De ME serie is uitgerust met panels die het licht verstrooien en reflectie verminderen, wat resulteert in een verbeterde contrast ratio die scherpere beelden weergeeft. Het bredere kleurcontrast voegt meer diepte toe aan het zwarte, en een breder scala aan kleuren biedt verrijkte kleurdiepte dat weer resulteert tot heldere kleuren en een verbeterde leesbaarheid.