010-4090504
Email Icon

Samsung Hospitality TV

Samsung Interactive Hotel-TV
In ons informatie- en communicatietijdperk zijn hotel-TV’s, eens beschouwd als vernieuwend, nu een prioriteit waarmee uw hotel zich kan onderscheiden van de rest. Samsung Hotel TV Solutions voorziet in deze behoefte met TV’s die de voornaamheid van elke kamer van uw hotel weerspiegelen. De voortreffelijke kwaliteit van Samsung Interactieve Hotel TV Solutions – uniek ontwerp, een geïntegreerd controlesysteem, home theater beeld en geluid, en natuurlijk merkwaarde – zal een blijvende indruk maken op uw gasten, ze laten terugkomen voor meer, en de concurrentiekracht van uw hotel en passant vergroten. Hotelgasten zijn technologisch gewiekster dan ooit tevoren en verwachten dat het hotel waar ze verblijven de laatste hightech biedt – de ontspanning van hoge kwaliteit waaraan ze gewend zijn – met TV’s als middelpunt. Samsung Interactieve Hotel TV Solutions vormt de hoogste technologische standaard; uw gasten zullen het verschil zeker zien.

hospitality tv

Hospitality TV

Samsung maakt voor het eerst de energiezuinige LED-TV’s beschikbaar voor de hospitality-branche. Met de onovertroffen beeldkwaliteit van de LED-TV’s zet Samsung direct de nieuwe standaard. Gasten hebben met Internet@TV bovendien het nieuwe teletekst in handen. Internet@TV is de nieuwe manier om informatie en entertainment binnen te halen. Van films, muziek en games, tot het nieuws, weer en verkeer en sociale netwerken, zoals Facebook. Hotels, vakantieparken en fitnesscentra kunnen hiermee een scala aan diensten en actuele content aanbieden, zonder dat zij een duur contentsysteem hoeven aan te schaffen. Profiteer van alle mogelijkheden die hospitality tv u te bieden heeft.


Ultieme combinatie van design en innovatie
De Samsung Hospitality TV’s zijn dankzij de ultieme combinatie van een stylish design en technologische innovatie blikvangers in elke hotelkamer of vakantiehuis. Met internet@TV op de Samsung LED-TV’s hebben gasten direct toegang tot het laatste nieuws van o.a. HLN.be, DeMorgen.be, Buienradar en het Verkeerscentrum. Ook hebben zij een wereld van entertainment binnen handbereik. Via Cinenews kunnen zij op de TV op zoek naar de programmatie in de filmzalen, terwijl zij op Facebook een krabbel voor hun vrienden achterlaten. Met ConnectShare Movie en USB 2.0 kunnen de TV’s zelfs worden omgetoverd tot complete home-entertainment centers.

Maximaal gebruiksgemak
Bij het ontwerp van de Samsung hospitality tv is niet alleen rekening gehouden met de gasten, maar ook met de eigenaren, managers en operators. De modellen in de nieuwe TV line-up zijn voorzien van de nieuwste functies om de installatie en het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen de gewenste instellingen op één TV worden geprogrammeerd om deze vervolgens direct te kopiëren naar alle andere toestellen. Bij de installatie leiden de aanwijzingen op het scherm je probleemloos door de installatie heen. De stapsgewijze instructies verschijnen op het scherm zodra het toestel wordt aangezet. Op de nieuwe Samsung hospitality tv kunt u nu ook een combinatie van DVB – T / C-zenders (digitale zenders) en analoge zenders in één zenderlijst worden opgeslagen.

Ook is handig dat bij de Samsung hospitality tv afstandsbedieningen met verschillende codes kan worden gewerkt. Zo kunnen tegelijkertijd tien verschillende TV’s apart bediend worden. Dit is ideaal in situaties waarbij meerdere gebruikers zich in dezelfde ruimte bevinden, zoals in een fitnesszaal of in de zorgsector of op bijvoorbeeld cruiseschepen.

Het gevoel van thuis
Voor een ongeëvenaarde performance heeft Samsung speciaal voor de hospitality tv speciale functies ontwikkeld, waarmee gasten zich nog meer thuis voelen. Zo bestaat de mogelijkheid om extra luidsprekers aan te sluiten voor in de badkamer. Ook kan persoonlijke audio-apparatuur, zoals een mp3-speler, direct aan de TV worden gekoppeld. Gasten kunnen hierdoor in de hotelkamer of het vakantiehuis comfortabel van hun eigen muziek genieten.