010-4090504
Email Icon
hospitality tv

Samsung Hospitality TV

Samsung Interactive Hotel-TV In ons informatie- en communicatietijdperk zijn hotel-TV’s, eens beschouwd als vernieuwend, nu een prioriteit waarmee uw hotel zich kan onderscheiden van de rest. Samsung Hotel TV Solutions voorziet in deze behoefte met TV’s die de voornaamheid van elke kamer van uw hotel weerspiegelen. De voortreffelijke kwaliteit van Samsung Interactieve Hotel TV Solutions ..

Samsung monitoren videowall

Samsung videowall thin bezel

De videowall wordt in toenemende mate ingezet als communicatiemiddel. Op plaatsen met veel omgevingslicht of waar een groot beeld gewenst is, biedt de videowall uitkomst. De ingebouwde videowall processor zorgt er voor dat elk scherm het juiste deel weergeeft van het totale beeld zodat er een groot beeld ontstaat. De videowalls thin bezel van Samsung ..

Samsung ME55B, de allround professional

De Samsung ME (B) serie, een nieuwe ervaring op het gebied van Professionele LED displays De Samsung LED ME32B, ME40B, ME46B en ME55B serie brengt u nieuwe ervaringen op het gebied van LED-professionele displays. Dit model is te verkrijgen in 32 inch (ME32B), 40 inch (ME40B), 46 inch (ME46B) en 55 inch (ME55B). Het slanke ..

Samsung Den Haag

Samsung’s nieuwe LED E-BOARD ME65B Touch

Slank ontwerp & makkelijk te installeren Deze LFD ME serie heeft een slank ontwerp (3,5 cm diep) waardoor hij 77% minder diepte heeft in vergelijking met die van conventionele producten. Dit zorgt niet alleen voor minder ruimte verlies, maar draagt ook bij aan het lichte gewicht. Hierdoor wordt transport en installatie vergemakkelijkt. Een ander belangrijk ..