010-4090504
Email Icon
Samsung Den Haag ICT

Samsung series 3 laptop 3 NP305E7A-S01

Samsung series 3 laptop – smalle omlijsting,ontspiegeld beeldscherm Het ontspiegelde 17,3 inch HD+ led-scherm van de Samsung series 3 laptop geeft de beelden weer met de scherpste details en de meest volle kleuren. Het matte oppervlak zorgt voor minder reflectie, dus kunt u langer doorgaan, ook buitenshuis, omdat uw ogen minder snel vermoeid raken. En met ..

Samsung Series 7 laptop

Samsung Series 7 laptop CHRONOS NP700Z5C-S01

Snelle oplossingen van de Samsung series 7 laptop met ExpressCache™ De innovatieve ExpressCache™*-technologie zorgt voor 8 GB aan flashgeheugen op de moederkaart, die werkt als een ultrasnelle HDD. Het slimme, automatische caching heeft 43%** minder tijd nodig om te booten en start Internet Explorer en andere veelgebruikte applicaties 2 keer zo snel op, zonder dat ..

Samsung Series 9 laptop

Samsung Series 9 laptop NP900X3C-A01

De Samsung Series 9 laptop – ongelooflijk dun. Vakkundig gemaakt. Het Samsung Series 9 laptop is zo makkelijk te dragen en ziet er zo uniek uit, dat u hem altijd bij u zult willen hebben. Dankzij het technisch vakmanschap van Samsung is dit notebook volledig vlak en slechts 12,9 mm dik. De compacte componenten, zoals ..