010-4090504
Email Icon

Samsung sa450 monitor

De monitor die helemaal naar wens kan worden opgesteld
Uw kantoor draait nog efficiënter met Samsungs gebruiksvriendelijke ontwerp en de vele opstellingsmogelijkheden. Uw bedrijf is helemaal bij de tijd met de kostenbesparende en milieuvriendelijke functies van deze monitor. En u straalt professionaliteit uit wanneer u aan het werk bent met de verbluffende led-beeldweergave van Samsung.

De monitor die u moeiteloos in hoogte instelt, kantelt en draait
De   monitor is speciaal ontworpen om u efficiënter te laten werken. Met de verschillende opstellingsmogelijkheden stelt u de monitor helemaal op maat in. Met de in de hoogte verstelbare standaard kunt u het scherm altijd op de ideale ooghoogte zetten. Zo kunt u het scherm beter zien en heeft u een goede lichaamshouding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de monitor te kantelen en te draaien, wat niet alleen comfortabeler is maar ook nieuwe manieren van werken mogelijk maakt. De Samsung SA450 monitor kan 90 graden worden gedraaid, zodat u hem in elke werksituatie goed kunt zien. Met de Samsung sa450 monitor werkt u nog comfortabeler en efficiënter.

Een efficiënte werkplek met de loskoppelbare adapter
Als u een zakelijke monitor wilt waarmee u uw werkplek efficiënt kunt indelen, dan is de Samsung monitor sa450 de ideale keus. De monitor is voorzien van een nieuwe, innovatieve adapter die kan worden losgekoppeld, zodat de monitor eenvoudig kan worden verplaatst en geïnstalleerd. De Samsung sa450 monitor kan worden verplaatst met behulp van het transporthandvat en kan snel worden geïnstalleerd, zodat u uw werkplek altijd op orde heeft. De Samsung monitor sa450 heeft bovendien ook de nodige voorzieningen voor VESA-wandmontage, zodat hij alleen of met andere schermen aan een wand kan worden opgehangen. Met de Samsung LED Business Monitor SA450 kunt u uw werkplek dus altijd optimaal inrichten.

Bespaar energie met het lichtgewicht led-scherm
Dankzij het lage verbruik van de lichtgewicht LED Business Monitor SA450 van Samsung bespaart u nog meer energie. Op die manier bespaart uw onderneming niet alleen geld, maar wordt ook bijgedragen aan het milieu, en dat is tegenwoordig van belang in elke werkomgeving. De LED Business Monitor SA450 is ook opvallend licht en is dus makkelijk mee te nemen. Samsung wil er alles aan doen om uw werk te verlichten.

Samsung sa450 monitor

samsung monitor sa450