010-4090504
Email Icon

Samsung’s nieuwe LED E-BOARD ME65B Touch

Slank ontwerp & makkelijk te installeren
Deze LFD ME serie heeft een slank ontwerp (3,5 cm diep) waardoor hij 77% minder diepte heeft in vergelijking met die van conventionele producten. Dit zorgt niet alleen voor minder ruimte verlies, maar draagt ook bij aan het lichte gewicht. Hierdoor wordt transport en installatie vergemakkelijkt. Een ander belangrijk designelement wat opmerkend is voor deze serie, is de smalle bezel ring. Hierdoor wordt er door uw publiek meer focus gelegd op uw content en is het beeldverlies tussen de schermen nihil.

iTouch overlay
Deze nieuwe ME65B heeft als voordeel dat deze met of zonder de nieuwe Touch Overlay van Samsung gemonteerd kan worden. De Optical Touch Overlay genaamd TM65 is zeer gemakkelijk te bevestigen. Deze Touch Overlay heeft in elke hoek een optische camera die ervoor zorgt dat schrijven net zo voelt als op een normaal schoolbord.

Benadruk uw content
U kunt het belang van bepaalde content benadrukken door te markeren of onderstrepen met behulp van de bijgeleverde interactive whiteboard software.

Verbeterde leesbaarheid
De ME65B is uitgerust met panels die het licht verstrooien en reflectie verminderen, wat resulteert in een verbeterde contrast ratio die scherpere beelden weergeeft. Het bredere kleurcontrast voegt meer diepte toe aan het zwarte, en een breder scala aan kleuren biedt verrijkte kleurdiepte dat weer resulteert tot heldere kleuren en een verbeterde leesbaarheid.

Ingebouwde mediaplayer
De ME65B heeft een interne mediaplayer om uw educatieve of zakelijke omgeving te vergroten zonder extra kosten. Zonder de behoeften van externe apparaten zoals set-back boxen of PC’s, sluit u eenvoudig uw USB-apparaat aan die uw gewenste content kan afspelen. Deze ingebouwde mediaplayer ondersteunt verschillende extensies, evenals vele video codecs. Met een 2,8 GB intern geheugen heeft u ook de mogelijkheid uw content te kopiĆ«ren naar het scherm.

Energiezuinig
Door de versterking van de milieuvoorschriften in het beleid van Samsung, is de ME65B precies wat de markt nodig heeft! Samsung ondersteunt de groene beweging door het produceren van producten die kwik vrij, spray vrij en loodvrij zijn. Ook is het stroomverbruik sterk verminderd, wat resulteert in bijna 50% kostenbesparing, in vergelijking met conventionele producten.