010-4090504
Email Icon

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen

Samsung neemt haar verantwoordelijkheid om de zaken zodanig te regelen dat onze planeet zo min mogelijk schade ondervindt. Daarom ondernemen zij tal van milieu-initiatieven. Samsung heeft een vooraanstaande positie in het leveren van milieuvriendelijke producten en de hele levenscyclus daarvan.

Alle activiteiten van Samsung zijn gericht op “groenere” beleidsmaatregelen, producten, productprocessen, productieomgeving en gemeenschappen. Het milieuvriendelijke managementbeleid stuurt en ondersteunt het continu verbeteren van het milieu door al hun business activiteiten, inclusief productdesign, fabricageprocessen en productieomgevingen.

Planet First is een commitment, een mentaliteit en een fundamentele aanpak, die voor Samsung van essentieel belang is nu bedrijven een  balans zoeken tussen het verlangen naar geavanceerde technologieën en hun streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Planet First betekent dat wij altijd rekening houden met de gevolgen voor het milieu door het gebruik, de ontwikkeling, het produceren en het ontwerpen van innovatieve producten en oplossingen, waarmee wij onze klanten enthousiast en tevreden willen maken. Samsung wil zich inzetten voor een beter milieu via milieuvriendelijke producten oplossingen en technologieën, die voldoen aan onze gezamenlijke doelstellingen en die respect voor het milieu uitstralen.