010-4090504
Email Icon

Managed Print Services

Samsung Managed Print Services

Met Managed Print Services (MPS) van Samsung kunnen wij uw Samsung afdrukapparatuur beheren en daarmee kostenoptimalisatie en productiviteitsvergroting bewerkstelligen. Het aanbod van Samsung Managed Print Services varieert van eenvoudige tot complexe services, inclusief aanvullende services zoals evaluatie en advies over printersystemen, inventarisbeheer, ondersteuning op locatie, helpdesk, installatie van hardware en software, onderhoudscontracten en statistische gebruiksrapporten. Bovendien kan Samsung Managed Print Services tot op het niveau van individuele gebruikers worden toegepast met gebruiksadministratie en facturering voor individuen en integratie met beveiligingsoplossingen zoals authenticatie via een smartcard of een pincode.

Voordelen Samsung Managed Print Services (MPS)

  • De ervaring leert dat klanten van Samsung na overstap op Managed Print Services vaak een kostenbesparing van 10% – 30% boeken.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over aspecten zoals het vervangen van tonercartridges of het uitvoeren van reparaties, aangezien de printers in real-time worden bewaakt en onderhoud plaatsvindt vóórdat het systeem buiten bedrijf raakt.
  • De printerkosten op maand- en jaarbasis zijn betrouwbaar te voorspelen, zodat budgettering eenvoudiger wordt.
  • U krijgt een volledig beheerde en geoptimaliseerde printerinfrastructuur.
  • De productiviteit en de tevredenheid van de gebruikers nemen toe doordat printerdowntime door het vervangen van tonercartridges, achterstallig onderhoud of reparaties worden beperkt.
  • De klant kan de inventarisnummers en het gebruik van apparaten eenvoudig bijhouden via de statusrapporten. Printersystemen kunnen hiermee eenvoudig worden gereorganiseerd op basis van gebruik en behoeften.