010-4090504
Email Icon

Samsung Mono Laser Printer ML-6510ND

Samsung Mono Laser Printer

Kenmerken Samsung Mono Laser Printer  ML-6510ND

  • Snelheid: 63 papgina’s per minuut zwart/wit
  • Dubbelzijdig afdrukken

Met de gebruiksvriendelijke Samsung mono laser printer ML-6510 krijgt uw productiviteit een flinke boost. Door de combinatie van de hoogwaardige printkwaliteit en de verbazingwekkend lage bedrijfskosten, is deze duurzame zwart-witlaserprinter perfect voor elk kantoor. Functies zoals de speciale technologie om papierstoringen te voorkomen, de 700MHz-processor en de nieuwe handige onderhoudskit zorgen voor een gestroomlijnde workflow en voeren de productiviteit op kantoor aanzienlijk op. De gebruiksvriendelijke functies, zoals het bedieningspaneel met de cijfertoetsen en de one-touch-bediening (Eco-knop), de Easy Printer Manager en de Secure Printing-functie, zijn ideaal voor elke moderne kantooromgeving. En doordat de printer geschikt is voor zware papiersoorten (in- en uitvoer van alle papiertypes), hoeft u op drukke momenten niet zo te stressen. Dus waarom zou u genoegen nemen met minder, als u voor deze krachtige en gebruiksvriendelijke printer kunt kiezen.

Sneller werken met de Fast Speed-printfunctie van de Samsung mono laser printer  Met de Fast Speed-printfunctie van Samsung drukt dit model documenten in tal van formaten en lay-outs af aan opmerkelijke snelheden dankzij de hoogwaardige Dual CPU-parallelverwerkingstechnologie. Dit werkt 1,5 keer sneller dan de vroegere Single CPU-apparaten, waardoor het de ideale keuze is voor het afwerken van spoedtaken met een professionele kwaliteit. De productiviteit binnen uw bedrijf zal opgevoerd worden met deze betrouwbare, hardwerkende printer, ongeacht de zwaarte van uw bedrijfsworkflow. En met de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden heeft u ook meer flexibiliteit in geval van zwaardere documenten.

De Samsung mono laser printer  is een betrouwbare printer waar u geen omkijken naar heeft Met de speciale technologie van de Samsung mono laser printer om papierstoringen te voorkomen worden tijdrovende en zenuwslopende printerstoringen vermeden. De printer is voorzien van een scheidingsrol, die voor achterwaartse frictie zorgt bij het oppakken van het papier. Door minder papierstoringen stijgt de productiviteit op uw kantoor en hoeft u zich minder vaak te ergeren. De bekende en vaak stresserende storingen door foute papierinvoer of invoer van meerdere vellen tegelijk, behoren tot het verleden. Eén van de meest duidelijke en aantoonbare voordelen van de speciale technologie om papierstoringen te voorkomen is het indrukwekkende maandelijkse bedrijfsvolume. En dit betekent een meer gestroomlijnde en betrouwbare workflow. De speciale technologie om papierstoringen te voorkomen van Samsung zorgt dus voor een probleemloos, efficiënt en betrouwbaar printergebruik.

Een hogere productiviteit met een toner die langer meegaat U kunt uw printergebruik op uw eigen behoeftes afstemmen voor de juiste kwaliteit en de juiste kosten. Met de hoogrendementstonercartridges voor wel 30.000 pagina’s print u probleemloos uitgebreide documenten en publicaties. U heeft de keuze tussen twee tonercartridges: een standaardrendementscartridge voor gemiddeld 10.000 standaardpagina’s en een hoogrendementscartridge voor gemiddeld 30.000 standaardpagina’s. U bespaart makkelijk op overheadkosten als de afdrukkosten per pagina worden teruggebracht en als de tonercartridge minder vaak moet worden vervangen. Bovendien beschikt de printer over een afzonderlijke drumcartridge voor 80.000 standaardpagina’s, die dus niet iedere keer tegelijk met de tonercartridge hoeft te worden vervangen. En aangezien er ook nog eens gebruik wordt gemaakt van polymeertoner − minder duur en milieuvriendelijker − biedt deze printer echt waar voor uw geld.

Secure Printing voor uw vertrouwelijke documenten Belangrijke documenten vallen wel eens in verkeerde handen, zeker als een kantoorprinter gedeeld wordt door meerdere gebruikers. Met Secure Printing op de de Samsung mono laser printer worden uw documenten pas afgedrukt als u een pincode heeft ingevoerd, zodat niemand ze te zien krijgt. Nadat u de afdruktaak naar de printer heeft gestuurd, loopt u naar de printer toe, scrollt u via de gebruikersinterface naar beneden naar uw bestand en voert u vervolgens de pincode in om het afdrukken toe te staan. Zo voorkomt u op een eenvoudige en effectieve manier dat belangrijke documenten rondslingeren en vermijdt u onnodig printen.