010-4090504
Email Icon

Samsung MultiXpress CLX-9201


Kenmerken CLX-9201

  • Snelheid: 20 pagina’s per minuut afdrukken in kleur en zwart/wit
  • Snelheid: 45 pagina’s per minuut scannen in kleur en zwart/wit
  • Dubbelzijdig afdrukken
  • Modulair opbouwbaar
  • Kleurenscanner

Samsung MultiXpress
Het leveren van een krachtige document oplossing die gemakkelijk te gebruiken zijn in een diverse hedendaagse zakelijke omgeving kan een uitdaging zijn. Zoals kantoren vandaag de dag steeds veeleisender zijn, zijn we toegewijd aan het creëren van een dergelijke oplossing. De Samsung MultiXpress CLX-9201NA, is speciaal ontworpen voor alle soorten gebruikers en het leveren van eenvoudige  en toegankelijke functionaliteit die de productiviteit op kantoor verbetert.

Krijg snel hoogwaardig resultaat
In de huidige snelle kantooromgeving, verwacht u maximale uptime van uw MFP. De nieuwe Samsung MultiXpress CLX-9201 A3 Color Laser MFP voorziet uw kantoor in een snellere en meer gestroomlijnde workflow. Ook produceert de MFP snelheid en kwaliteit in overvloed.

Twee keer energie levert meer prestaties
Dankzij een volledig geïntegreerde Samsung 1GHz dual-core processor stijgt de kantoor-productiviteit aanzienlijk met snel printen en scannen. Omgaan met grote print- en kopieertaken verloopt sneller en de scan doorvoer is uitmuntend. Met elke taak bespaart u de helft van de tijd en kunt u meer tijd besteden aan uw “core business” en minder aan wachten.

Sterk gecomprimeerde scanbestanden
Samsung’s Mixed Raster Content (MRC) technologie comprimeert de gescande bestandsgrootte aanzienlijk, uiteraard zonder verlies van kwaliteit. Daardoor bespaart u opslagruimte en versnelt de zoeksnelheid. Maken en verzenden van gescande bestanden is ook veel makkelijker en sneller.

Geniet van kwalitatieve afdrukken
Samsung’s unique Rendering Engine for Clean Page (RECP) technologie verbetert de algehele kwaliteit en levendigheid van kleurafdrukken, zodat elke afdruk er perfect uitziet. Deze Samsung-technologie verscherpt automatisch de focus van zowel afbeeldingen als tekst, terwijl de vaste objecten elkaar overlappen om witte gaten te elimineren.