010-4090504
Email Icon

Samsung MultiXpress SCX-6555

Kenmerken Samsung MultiXpress SCX-6555

  • Snelheid: 55 pagina’s afdrukken per minuut zwart/wit
  • Dubbelzijdig afdrukken
  • Modulair opbouwbaar
  • Kleurenscanner

Welkom in uw goedlopende kantoor De SCX-6555 is de sportwagen onder de printers, die van 0 tot 55 A4-pagina’s gaat in slechts 60 seconden, een van de snelste ter wereld in zijn klasse. In combinatie met de snelheid van 20 ipm waarop kleurenscans gemaakt worden, is dit de totaaloplossing voor uw bedrijf. Er bestaat geen twijfel over dat de SCX-6545 op elk kantoor topprestaties levert.

Sta in verbinding met uw collega’s Omdat de SCX-6555 minder onderhoud nodig heeft dan de meeste printers, kunt u zich volledig op uw werk richten terwijl de printer voor u aan het werk is — en u keer op keer zonder enig probleem voorziet van uw documenten, dankzij de ongeëvenaarde maandelijkse capaciteit. De SCX-6555 heeft een netwerkaansluiting en kan dus via een netwerk gelijktijdig worden gebruikt door meerdere gebruikers, die daardoor de flexibiliteit hebben om vanaf hun eigen bureau afdrukopdrachten te geven.

Als laatste is hij een gebruiksvriendelijke printer Printerupgrades en het regelmatig vervangen van verbruiksonderdelen neemt bijna geen tijd meer in beslag, zodat u meer tijd aan uw eigen werk kunt besteden. Daarom heeft de SCX-6555 een handig ontwerp en kan hij door iedereen op kantoor worden gebruikt. Van het vervangen van tonercartridges tot het installeren van optionele upgrades, zoals inschuifbare faxmodules en finishers, de SCX-6555 helpt u uw tijd aan de kernactiviteiten van uw bedrijf te besteden.