010-4090504
Email Icon

mobile print

Samsung Mobile Print

Samsung Mobile Print is een door BLI geteste oplossing die de functionaliteit van uw multifunctionele Samsung-printer uitbreidt door u de mogelijkheid te bieden om te scannen en te printen met uw tablet of smartphone. Deze zeer intuïtieve app heeft een eenvoudige gebruikersinterface en is compatibel met verschillende bestandstypes, inclusief Microsoft Office-documenten. Nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak worden geboden in de vorm van ondersteuning van cloud-opslag, het delen van bestanden met de desktop-pc alsook het printen van webinhoud.

Altijd en overal webinhoud printen met mobile print

Samsung Mobile Print is voorzien van tal van printopties, die nog meer flexibiliteit bieden voor de gebruiker doordat deze instellingen zoals het aantal exemplaren, het papierformaat en de afdrukstand kan aanpassen. Het ondersteunt een verscheidenheid aan documenttypes, waaronder PDF-, TXT- en Microsoft Office-bestandsindelingen, waarmee het zich onderscheidt van soortgelijke apps. Mobile Print biedt ook de mogelijkheid om foto’s die opgeslagen zijn op het toestel of van de camera van het toestel te printen, waarmee de gebruiker kostbare tijd bespaart. De app maakt printen via het web mogelijk met behulp van een in de app geïntegreerde browser, waarmee de gebruiker toegang heeft tot materiaal dat opgeslagen is in Google Docs of SNS-accounts.

Uw scans onderweg bij de hand op uw mobiele apparaat

Met deze slimme Samsung Mobile Print technologie hebben zakenmensen die onderweg over scans willen beschikken alleen een draadloze verbinding nodig. U kunt uw kantoortaken uitvoeren met het snelle scannen op netwerkprinters, multifunctionele Samsung-printers enzovoort naar mobiele apparatuur met Android en iOS. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u kiezen uit tal van scanbestandsindelingen (inclusief JPG, PNG en PDF) om deze probleemloos weer te geven op uw mobiele apparaat. Met de belangrijke opties zoals PDF’s van meerdere pagina’s, kleurenmodi, voorbeeldweergaves en kwaliteitsniveaus kunt u helemaal op maat scannen voor het gewenste resultaat.

Eenvoudig delen van content met Samsung Mobile Print

U zakelijke werkzaamheden verlopen nog efficiënter met de krachtige, multifunctionele beeldoverdrachtstechnologie van MobilePrint, beschikbaar voor zowel pc’s als internet/SNS-gebaseerde apparatuur. Met de nieuwe Android-functionaliteit kunt u gescande content uploaden naar e-mailaccounts, SNS en andere toepassingen en iOS-gebruikers kunnen ook snel bestanden uitwisselen tussen het apparaat en pc’s via een interne server. Deze slimme oplossing helpt u bij uw zakelijke werkzaamheden en maakt snel, eenvoudig en betrouwbaar delen van documenten mogelijk.