010-4090504
Email Icon

Op zoek naar een Samsung leverancier voor al uw kantoorbenodigdheden in Zuid-West Nederland? Neem dan contact op met het Samsung Business Center Zuid-West Nederland. Voor iedere wens hebben wij een passend Samsung product voor u in ons assortiment. Zo bieden wij een professionele line-up van printers en multifunctionals voor de zakelijke markt. Ook zorgen wij ervoor dat de veiligheid standaard in uw multifunctional zit ingebouwd. De Samsung multifunctionals zijn gebruiksvriendelijk, geruisloos en tevens energiezuinig. Uitgebreid informatie over Samsung printers kunt u vinden op onze printing solutions pagina.

Voor al uw slimme ICT oplossingen, Samsung Business Center Zuid-West Nederland

De juiste ICT faciliteiten voor al uw medewerkers aangeleverd door een betrouwbare leverancier in de buurt. Samsung Business Center denkt met u mee, welke oplossingen passen er het best bij uw bedrijfssituatie? Zijn er mogelijkheden te besparen? Of heeft u behoeft aan snellere apparatuur of meer gebruikersgemak?

Het Samsung Business Center Zuid-West Nederland is leverancier van large format displays die uitstekend geschikt zijn voor het gebruik in presentatieruimtes. Zo kunt u de Samsung LED E-BOARD laten monteren met een optical touch overlay waardoor u er net zo gemakkelijk op schrijft als een schoolbord. Het benadrukken door middel van onderstrepen of markeren is eenvoudig met behulp van de interactieve whiteboard software.

Samsung Business Center Zuid-West Nederland is uw totaalleverancier voor Samsung ICT hardware en voor het beheer van uw printomgeving. Of het nu gaat om een superdunne monitor, een monitor met vele opstellingsmogelijkheden zoals de Samsung SA450 en de Samsung S24A of het leveren van notebooks uit de Samsung series 3,7 of 9. Ook voor Samsung tablets  zoals de Samsung note,  Samsung tab2  en de Samsung Ativ smart PC’s kunt u bij ons business center terecht.

Samsung telecom oplossingen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar Samsung Smartphones, tablets of VOIP toestellen voor uw hele bedrijf? Dan bent u bij ons Samsung Business Center aan het juiste adres. Naast de nieuwste Samsung smartphones en tablets leveren wij ook vaste telefonie voor uw bedrijf.

De VOIP oplossingen van Samsung bieden u meerdere voordelen. Door middel van Voice over IP-techniek is het verbinden van werkplekken of  (neven) locaties eenvoudig te realiseren. Met de IP  techniek kunt u flink op  de telefonie kosten besparen waardoor een investering binnen een aanzienlijke termijn terug te verdienen valt.

Samsung software oplossingen voor meer efficiency binnen uw bedrijf

Het digitaliseren en beveiligen van documenten wordt steeds belangrijker. Onze professionele partners hebben software ontwikkeld die naadloos aansluit op de hardware van Samsung. Deze op maat gemaakte Samsung software oplossingen maken het mogelijk om uw  documenten op eenvoudige wijze te digitaliseren. Zo kunt u met papercut het gebruik van printers en het internet bewaken, quoteren en rapporteren. Met Equitrac Office haalt u  een geavanceerde oplossing in huis om de beheersing van de documentkosten te beheersen. Op deze wijze kunt u de afdrukkosten minimaliseren, uw kantoorefficiency maximaliseren, afval reduceren en de laagste printkosten bewerkstelligen.

Met Scanshare kunt u eenvoudig uw documenten digitaliseren, verwerken en archiveren. Met een druk op de knop, kan zelfs een onervaren gebruiker, document workflows creeeren en gebruiken. Het correct opslaan van bedrijfskritische informatie zorgt op de juiste bestemming zorgt ervoor dat informatie altijd eenvoudig te vinden is voor iedereen. Dit verhoogt de efficiëntie, zorgt voor minder fouten en bespaart bovendien geld.

Met Scansys kunt u op archiefruimte besparen. ImageCapture for Documents digitaliseert uw documenten in een handomdraai. Met ImageCapture for Documents optimaliseert u de documentstromen binnen uw organisatie waardoor u kostbare tijd en archiefruimte bespaard. Meer informatie over Scansys kunt u vinden op de website van Scansys.

Samsung Business Center Zuid-West Nederland, leverancier voor al uw kantoorbenodigdheden

Wilt u meer informatie ontvangen over wat Samsung Business Center Zuid-West Nederland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op en stel ons al uw vragen.

[contact_form]