010-4090504
Email Icon

Samsung monitoren bestellen bij een erkende Samsung leverancier? Het Samsung Business Center in Den Haag regelt al uw thin Samsung monitoren, large format displays en Samsung monitoren die geheel naar eigen wens kunnen worden opgesteld.

Samsung thin monitoren

Enkele voordelen van thin Samsung monitoren: ze geven u toegang tot superieure graphics, bieden volledige ondersteuning voor USB apparaten en besparen u kosten in verbruik en onderhoud.

Toegang tot superieure graphics met de Samsung thin monitoren
Het PCoIP-protocol maakt superieure graphics mogelijk, waardoor de gebruiker toegang heeft tot de volledige grafische prestaties van VMware View-gebaseerde virtuele apparaten.  Ook zijn volledige 3D-prestaties mogelijk indien gebruik wordt gemaakt van PCoIP-gebaseerde werkstationplatforms of PCoIP-hostkaarten in standaard-PC’s in combinatie met een GPU.

VMware-gecertificeerde PCoIP cloud-monitor
Innovatieve PCoIP-technologie maakt consolidatie van IT-bronnen in een datacenter mogelijk en zorgt voor high-performance computing via het IP-netwerk zonder prestatievermindering of informatieverlies. Er wordt een volledig gevirtualiseerde hardwareset aan het client-besturingssysteem geleverd. U kunt meerdere virtuele apparaten probleemloos laten draaien op deze Samsung monitoren.

Samsung sa450 monitoren

Uw kantoor draait nog efficiënter met Samsungs gebruiksvriendelijke ontwerp en de vele opstellingsmogelijkheden. Uw bedrijf is helemaal bij de tijd met de kostenbesparende en milieuvriendelijke functies van deze Samsung monitoren. Deze Samsung monitoren zijn speciaal ontworpen om u efficiënter te laten werken. Met de verschillende opstellingsmogelijkheden stelt u de monitoren helemaal op maat in. De Samsungen monitoren kunnen worden verplaatst met behulp van het transporthandvat en kunnen snel worden geïnstalleerd, zodat u uw werkplek altijd op orde heeft. Dankzij het lage verbruik van de lichtgewicht LED Business Monitor SA450 van Samsung bespaart u nog meer energie.

Samsung Monitor S24A460B

U straalt professionaliteit uit wanneer u aan het werk bent met de verbluffende led-beeldweergave van deze Samsung monitoren. Met de verschillende opstellingsmogelijkheden stelt u de monitor helemaal op maat in. Met de in de hoogte verstelbare standaard kunt u het scherm altijd op de ideale ooghoogte zetten. De monitor is voorzien van een nieuwe, innovatieve adapter die kan worden losgekoppeld, zodat de monitor eenvoudig kan worden verplaatst en geïnstalleerd. Dankzij het lage verbruik van de lichtgewicht LED Business Monitor SA450 van Samsung bespaart u nog meer energie. Op die manier bespaart uw onderneming niet alleen geld, maar wordt ook bijgedragen aan het milieu, en dat is tegenwoordig van belang in elke werkomgeving.

Samsung large format displays

Samsung’s nieuwe LED E-BOARD ME65B Touch heeft 77% minder diepte heeft in vergelijking met die van conventionele producten. Samsung ondersteunt de groene beweging door het produceren van producten die kwik vrij, spray vrij en loodvrij zijn. Dit resulteert in bijna 50% kostenbesparing, in vergelijking met conventionele displays. De ME65B is uitgerust met panels die het licht verstrooien en reflectie verminderen, wat resulteert in een verbeterde contrast ratio die scherpere beelden weergeeft. Het bredere kleurcontrast voegt meer diepte toe aan het zwarte, en een breder scala aan kleuren biedt verrijkte kleurdiepte. De iTouch Overlay heeft in elke hoek een optische camera die ervoor zorgt dat schrijven net zo voelt als op een normaal schoolbord.

Samsung videowall

De videowall wordt in toenemende mate ingezet als communicatiemiddel. Op plaatsen met veel omgevingslicht of waar een groot beeld gewenst is, biedt de videowall uitkomst. De videowalls thin bezel van Samsung kunnen worden geleverd als één scherm (permanente opstelling) of modulair (rental systemen), waardoor de videowall eenvoudig op en af te bouwen is.

Samsung monitoren videowall