010-4090504
Email Icon

Conceptuele NarrowCasting in uw organisatie

U als regisseur bij conceptuele NarrowCasting
Samsung Business Center Zuid-West Nederland is samen met New Media Ventures uw partner in conceptuele NarrowCasting. Onze succesfactoren zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, continuïteit en gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast verzorgen we voor iedere relatie een speciaal NarrowCasting Concept. Deze factoren leggen een stabiele basis voor een prettige en succesvolle samenwerking met ú als regisseur.

Wat is conceptuele NarrowCasting?
Conceptuele NarrowCasting is communicatie gefocust vanuit de communicatiedoelstelling.
Het benaderen van een specifieke doelgroep met afgestemde content, dit doen wij d.m.v. beeldschermcommunicatie. Het is uitermategeschikt voor o.a.:

  • Productie omgevingen, met thema ‘Safety & Security’.
  • Wachtruimtes, met als thema bijvoorbeeld ‘de zorg’.
  • Creëren van betrokkenheid onder de medewerkers, met als thema ‘Corporate Communication’.
  • Optimaliseren van de Interne & Externe communicatie.

NarrowCasting en content op maat
Met conceptuele NarrowCasting kiest u voor eigen informatie en content op maat in combinatie met een breed aanbod aan actuele informatie van de redactie van New Media Ventures.
Constant en snel veranderende informatie uit bijvoorbeeld bedrijfsapplicaties zijn te koppelen aan het MediaMyne content management systeem. Een real time data uitwisseling wordt bijvoorbeeld d.m.v. XML aangeboden en genereert automatisch actuele berichtgeving.

U bepaalt wie, waar en wanneer wat ziet. Uw interne communicatie is daarmee direct in beeld zoals ú dat wilt!

Voordelen van conceptuele NarrowCasting

  • Conceptueel: op maat gemaakt met ú als regisseur.
  • Flexibel: heel veel is mogelijk, veel is al standaard.
  • Gebruiksvriendelijk: eenvoudig en leuk om mee te werken, dus geen belasting voor uw medewerkers.
  • Techniek: uiterst betrouwbaar en stabiel.

Gebruiksvriendelijke NarrowCasting Software
narrowcasting software
MediaMyne is het gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) van NarrowCasting. Uw medewerkers leren in no-time goed met het systeem werken. Tijdrovende en kostbare opleidingen zijn dus overbodig.

Uw huisstijl 
NarrowCasting
Met de eenmalige opmaak van de layout is uw huisstijl gewaarborgd. Door de juiste layout te selecteren kunt u dan snel elk bericht invoeren.

Maatwerk
MediaMyne is volledig modulair opgebouwd. Maatwerk is dus standaard. Denkt u aan koppelingen met uw bedrijfssoftware, uw aandelenkoers of webstatistieken.

Uitgebreid autorisatiesysteem
Het zeer geavanceerde en uitgebreide autorisatie systeem van MediaMyne kan de meest complexe bedrijfssituatie aan. Gebruikers kunt u verschillende rechten en mogelijkheden geven. Het is zelfs mogelijk om externe partijen veilig op uw systeem te laten werken, met de rechten die u heeft bepaald.

Playlist samenstellen
Een playlist stelt u eenvoudig samen door iconen uit de content-bibliotheek in de playlist te slepen.
Dat kunnen eigen berichten of video (alle gangbare formaten worden ondersteund) zijn, maar ook het weer, nieuws, aandelenkoersen of de buienradar.

Content publiceren
Snelheid en gemak zijn de kenmerken van MediaMyne. In een oogwenk publiceert u een bericht op uw schermen. De publicatieperiode en tijdsduur van vertoning van een bericht kunt u eenvoudig instellen. Daarnaast kunt u aangeven op welke schermen u de boodschap laat zien.

De techniek
De ontwikkeling en het beheer van MediaMyne zijn volledig in handen van New Media Ventures. Daarbij maakt zij gebruik van het uitgebreide dataplatform van ShareCompany.
De installatie van MediaMyne is eenvoudig. Het beheer is minimaal. Met een overzichtelijk statusoverzicht doet u de monitoring van de schermen direct in MediaMyne.
MediaMyne is een webbased Content Management Systeem (CMS) en werkt in alle browsers.

De MediaMyne player is geschikt voor zowel Windows & Mac OSX. Een electriciteits- en internetaansluiting volstaat om MediaMyne te laten werken.