010-4090504
Email Icon

Beheer uw print apparatuur met Samsung SyncThru admin

Samsung Syncthru

Samsung  Syncthru stelt u in staat om printers en multifunctionele apparaten op afstand te beheren via een netwerk is erg aantrekkelijk als u verantwoordelijk bent voor een groot printerpark en het niet mogelijk is om alle apparaten zelf te bezoeken. Samsung biedt de mogelijkheid om printers op afstand te beheren, te controleren en te diagnosticeren met behulp van een eenvoudig browserdashboard dat statusinformatie en waarschuwingen geeft om u te informeren over specifieke zaken voordat deze uitgroeien tot problemen.

De voordelen van Samsung SyncThru admin

Effectief beheer door een gebruiksvriendelijke serverapplicatie met tools voor beheer, controle en diagnostiek vanaf een centrale locatie.
Effectieve bewaking om de systeemuitval tot een minimum te beperken. Dankzij het apparatenschema kan een IT-beheerder snel de locatie van printersystemen bepalen.
Gemakkelijke configuratie van netwerken en apparaten zonder de noodzaak op locatie te zijn, zodat het printernetwerk voordeliger kan worden beheerd. Upgrade van firmware in printers en netwerkkaarten kan op afstand worden uitgevoerd.
Kostenbesparing door uitgebreide jobadministratie met toegang op basis van taaktype en gebruik van kleur of monochroom.
Krachtige rapportagetools geven inzicht in de potentiële problemen van netwerkprinters.
Lagere totale eigendomskosten door tijdige vervanging van printersupplies dankzij automatische waarschuwingen.
Door BLI, een wereldwijd gerespecteerd bureau voor het testen en evalueren van kantoorapparatuur, beoordeeld als eersteklas apparaatbeheertool.

Samsung SyncThru™ Admin is een toonaangevende softwaretool voor het beheren van apparaten en printerparken. Het verbetert de efficiëntie en productiviteit van een organisatie doordat het IT-beheerders in staat stelt om meerdere printers op afstand te beheren, te bewaken en te diagnosticeren. Samsung SyncThru™, door Buyers Lab beoordeeld als eersteklas beheertool voor kantoorapparatuur, biedt een scala aan bewakings- en waarschuwingsfuncties voor proactief beheer van printernetwerken.