010-4090504
Email Icon

ScanSys geautomatiseerde document verwerking

logo_scansys2


Bespaar kostbare archiefruimte met Scansys

Iedere organisatie heeft te maken met verschillende documentstromen. Veel van deze documenten worden nog niet digitaal aangeleverd en nemen hierdoor veel ruimte in beslag. Ook raken documenten zoek waardoor bedrijfsprocessen vertraging oplopen en bij het overtypen van documenten worden vaak fouten gemaakt.

ImageCapture for Documents digitaliseert uw documenten in een handomdraai. Met ImageCapture for Documents optimaliseert u de documentstromen binnen uw organisatie waardoor u kostbare tijd en archiefruimte bespaard. Daarnaast heeft u de beschikking over een digitaal archief dat vanaf iedere locatie en op ieder moment toegankelijk is. Geboekte facturen, kasbonnen en bankafschriften kunnen direct worden gekoppeld aan de mutaties in uw boekhoudsysteem. Orderbevestigingen en vrachtbrieven zijn direct opvraagbaar vanuit de orderadministratie en gescande personeelsdossier kunnen direct geraadpleegd worden vanuit uw HRM applicatie.

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met ImageCapture op een rij Digitaal archief: overal en altijd inzage in uw documenten en besparing op kostbare archiefruimte Tekstherkenning: met gebruik van OCR/ICR wordt geprinte of geschreven tekst uit gescande documenten omgezet in tekstformaat Documentindexatie: door een toegevoegde code worden de gescande documenten automatisch geïndexeerd Geboekte facturen, kasbonnen en bankafschriften kunnen gekoppeld worden aan de mutaties in uw boekhoudsysteem Personeelsdossiers worden gekoppeld aan uw HRM applicatie en zijn van daaruit raadpleegbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en vinden op de volgende website; www.scansys.nl

Samsung Scansys