010-4090504
Email Icon

Samsung Galaxy Note 10.1 3G + WiFi N8000 Android

Samsung Galaxy Note 10.1 3G + WiFi N8000 Android

Creëer eenvoudig content met S pen, S Note en Adobe® apps
Met de Samsung Galaxy Note 10.1  maak je jouw bestanden nog persoonlijker door handgeschreven teksten of tekeningen toe te voegen.
Gebruik de precieze en veelzijdige S pen voor notities, schetsen en tekeningen. Met S Note creëer je jouw eigen content met behulp van unieke sjablonen en tools. Maak de mooiste creaties of bewerk je foto’s met Adobe Photoshop Touch. De Formula Match herkent handgeschreven formules en zet deze om in tekst en visuele gedetailleerde oplossingen. De Shape Match herkent getekende vormen en lijnen en maakt hier mooie nette figuren van.

Hoge snelheid met 1,4 GHz Quad core processor
De Samsung Galaxy Note 10.1 levert krachtige prestaties dankzij de 1,4 GHz Quad core processor.
Gemakkelijk en snel applicaties openen, navigeren en surfen op het web. De krachtige batterij met een capaciteit van 7 000 mAh zorgt ervoor dat je nog langer kunt genieten van diverse multimedia op je tablet. Met de HSPA en dubbele WiFi verbinding download je razendsnel films, videoclips, muziek en je favoriete apps.

Efficiënt werken met het Multiscreen
Met de Samsung Galaxy Note 10.1 kun je eenvoudig multitasken.
Open twee schermen naast elkaar en werk efficiënter dankzij het Multiscreen. Open de S Note applicatie op je tweede scherm om tussendoor aantekeningen te maken. Activeer Pop Up Play om je video te verkleinen en ondertussen bijvoorbeeld een e-mail te sturen. Smart Stay reageert op je ogen, waardoor je scherm altijd geactiveerd blijft als je er naar kijkt.