010-4090504
Email Icon

Samsung galaxy s3 i9300 Android

Intelligent
De Samsung GALAXY S3 is zo intelligent dat hij jouw dagelijkse leven makkelijker maakt. Stuur met je stem je telefoon aan en open de gewenste menu’s zonder je telefoon aan te hoeven aanraken. Typ je een bericht en wil je alsnog diegene bellen, houd je de telefoon bij je oor en bel je direct. Terwijl je een artikel leest of browst op het web, detecteert de telefoon je gezicht en blijft het display helder verlicht. Wanneer je je telefoon oppakt, trilt hij als je een bericht hebt ontvangen of oproepen hebt gemist.

Sociaal
Deel eenvoudig en snel informatie met de Samsung Galaxy S3. Met S Beam deel je razendsnel content met elkaar door de andere smartphone even aan te raken. Speel met AllShare Play of AllShare Cast elk bestand direct af op je Samsung tablet, PC of tv met DLNA, ongeacht de afstand tussen de devices. Buddy Photo Share herkent automatisch de gezichten van je vrienden in foto’s en connect dit met hun social networks. Gebruik twee jaar lang gratis 50 GB opslagruimte met de voorgeïnstalleerde applicatie Dropbox.

Ongeëvenaard
Ontdek het minimalistische en organische design van de marble white of pebble blue Samsung Galaxy S3. Het slanke, ronde design van slechts 8,54 mm dikte ligt perfect in de hand. Op de natuur geïnspireerde gebruikersinterface vormt een uitstekende match met het uiterlijke design. Bij het ontwerp stond de mens centraal en dit leidde tot een ergonomische en comfortabele gebruikerservaring.

De Samsung Galaxy S3

samsung galaxy s3