010-4090504
Email Icon

Samsung VoiP Office Services Bedrijfstelefonie

Samsung VOIP – Office Services bedrijfstelefonie

De Office Services serie van Samsung biedt u en uw organisatie de mogelijkheid om conventionele en IP-telefonie te combi- neren in één communicatieoplossing. Zo is er gebruik te maken van analoge-, digitale-, GSM- en IP-toestellen als u gebruik maak van Samsung VOIP.

Nevenvestigingen en/of thuiswerklocaties zijn probleem- loos te koppelen. Het voornaamste voordeel buiten het feit dat er kosteloos gecommuniceerd kan worden is dat de toestellen op de andere locaties (wereldwijd) beschikken over dezelfde toestelfuncties als de toestellen op de hoofdvestiging.

Buiten de geavanceerde telefoontoestellen is er gebruik te maken van een softphone. Hiermee verandert de laptop en/ of PC in een (mobiele) werkplek waarmee u altijd verbonden bent met kantoor en dit wereldwijd. Ook heeft u een overzichtelijke bezetveld indicatie (BLF) van de medewerkers op kantoor.

De OfficeServ serie is er in vier varianten. Hiermee is iedere organisatie te voorzien van één professionele communicatie- oplossing. Van klein tot groot.

OfficeServ 7030
OfficeServ 7100
OfficeServ 7200
OfficeServ 7400

Samsung VOIP toestel

Samsung VOIP